Ontdek onze activiteiten

Engineering

Van een idee naar een volledig afgewerkte en geïnstalleerde machine. Met ons gepassioneerd team zorgen wij daarvoor. Van design tot montage tot software. Alles is mogelijk.

Bouwen van machines

U kan bij ons ook terecht met uw eigen design, die we dan graag voor u volledig afwerken. Van maken van onderdelen tot installatie bij u.

Aanpassen van machines

Ombouw of aanpassing van een bestaande machine, voor nieuwe doeleinden. Van veiligheid aanpassingen tot automatisatie. Software aanpassingen zijn ook mogelijk. We streven ernaar om zoveel mogelijk aan uw eisen te voldoen.

Installatie van machines

U kocht een machine aan maar hebt geen ervaring met de installatie. Een machine komt nu eenmaal niet altijd met een duidelijke handleiding. Met ons gedreven team zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.

Prototype

Nieuwe idee├źn komen er iedere dag, maar het is niet evident om zelf iets volledig uit te werken en te testen. Daar bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de prototype wereld helpen wij u graag en met de nodige discretie die een prototype vraagt.

Automatisatie

In de hedendaagse wereld waar automatisatie volop in de groei zit, helpen wij u graag met uw probleem. Met partners zoals Fanuc is er veel mogelijk. Design en bouw van een speciale grijper is bij ons geen enkel probleem.

Schrijf je nu in voor de newsletter en
blijf op de hoogte van onze activiteiten